Ondernemen

Dat er heel wat komt kijken bij het zakelijk ondernemen, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Productie, personeel, prijzen, plannen, (non-) profit, en zo zijn er nog wat ‘p’-s te bedenken waar u mee te maken krijgt.

Zoals het oplossen van Problemen. Wanneer een kwestie op notarieel gebied om een oplossing vraagt, bent u bij ons kantoor op uw Plek. Wij zijn gespecialiseerd in de, soms uiterst gecompliceerde, juridische materie waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen. Daarbij richten wij ons altijd op uw specifieke situatie maar verliezen wij het grotere geheel niet uit het oog. Onze medewerkers denken met u mee en ons kantoor is uw betrouwbare adviseur op een terrein waarvan u mogelijk niet alle aspecten kunt overzien.

Van eenmanszaak,  midden-en kleinbedrijf tot landelijk actieve profit- en non-profitorganisatie. Iedere ondernemer vindt een betrokken luisterend oor bij ons kantoor en kan rekenen op een persoonlijk en onafhankelijk advies.

Advies op het gebied van de oprichting en statutenwijziging van een BV, het oprichten van een zogenaamde stamrechtvennootschap, het begeleiden van een aandelenoverdracht, het samenstellen van een aandeelhoudersoverkomst of bijvoorbeeld het op maat opstellen van een optieovereenkomst. Het is een greep uit het scala aan variëteit op het gebied van ondernemingsrecht, waar ons kantoor u graag in adviseert. Dat wij ons in de volle breedte van het ondernemingsrecht thuis voelen blijkt uit het feit dat ons kantoor ook ingewikkelde fusietrajecten vakkundig begeleidt.

Vestiging Gytsjerk:    Canterlandseweg 3    Postbus 1    9060 AA    T 058 256 33 44    E gytsjerk@notariskantoorbrouns.nl
Vestiging Ameland:    Burg Waldastraat 2    Nes    T 058 256 33 44    E ameland@notariskantoorbrouns.nl